Κώστας Μήτρογλου: Δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε Πανσερραϊκό, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Ο Κώστας Μήτρογλου μέχρι σήμερα έχει αντιμετωπίσει 25 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Έχει σκοράρει εναντίον των 22! Δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε Πανσερραϊκό, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Κώστας Μήτρογλου: Δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε Πανσερραϊκό, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Μόλις 23 παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Όλες οι ομάδες έχουν να παίξουν από τρία ακόμα, ενώ η ΑΕΛ με τη Λαμία από πέντε, αφού εκκρεμούν τα δύο μεταξύ τους, με το ένα να γίνεται αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Άλλα 17 γκολ προστέθηκαν στην "τερματοθήκη" όπως έλεγαν οι παλιοί στατιστικοί, με τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει και με το 83ο του γκολ να πιάνει το Θανάση Δημόπουλο στην 47η των σκόρερ όλων των εποχών.

Και αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε τους σημαντικούς αριθμούς της αγωνιστικής.

450... ισοπαλίες στην ιστορία της στην Α' Εθνική/Super League συμπλήρωσε η ΑΕΚ, υπολογίζοντας κάθε είδους αγώνες της κατηγορίας. Σε 1946 αγώνες έχει ακόμα 1129 νίκες και 367 ήττες.

70... νίκες στην έδρα του για την Α' Εθνική/Super League έφτασε ο Παναιτωλικός. Χρειάστηκε 169 αγώνες για να τις φτάσει, ενώ έχει ακόμα 47 ισοπαλίες και 52 ήττες.

60... ισοπαλίες στην έδρα του με 1-1 έφτασε ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League.

40... γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Γιώργος Παμλίδης. Έχει 10 στη Super League, 12 στην Β' κατηγορία, 12 στην Γ' κατηγορία, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας και ένα στο Κύπελλο Γ' Εθνικής.

22... είναι πλέον οι ομάδες εναντίον των οποίων έχει σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου στη Super League. Η τελευταία ήταν ο Ολυμπιακός. Έχει αντιμετωπίσει 25 ομάδες και δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε Πανσερραϊκό, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

10... βαθμούς έχει καταφέρει να κερδίσει ο Ατρόμητος σε παιχνίδια που έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, με αυτό που πήρε με την ΑΕΛ. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πάρει τόσους βαθμούς.

Πηγή: www.slgr.gr