ΑΕΚ: Έναν μήνα εκτός ο Ολιβέιρα

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, που χάνει για περίπου ένα μήνα και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Θλάση για τον Πορτογάλο επιθετικό της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Έναν μήνα εκτός ο Ολιβέιρα

«Αγκάθι» για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ οι τραυματισμοί. Για τον Ισπανό προπονητή προέκυψε νέο θέμα αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα, θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξαν ότι υπέστη θλάση β' βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό, η οποία πάντως δεν σχετίζεται με τον περσινό τραυματισμό του στους κοιλιακούς.

Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ τέθηκε και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, που επίσης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους.

Έτσι η ΑΕΚ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χάνει κι άλλους παίκτες λόγω θλάσης. Μάλιστα είναι ο τρίτος βασικός (Ολιβέιρα) αφού προηγήθηκαν οι τραυματισμοί των Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι.

Φυσικά θυμίζουμε ως υπάρχουν και τα προβλήματα με Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Μαχαίρας που δεν ήταν και στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πολλά τα προβλήματα λοιπόν για τον Χιμένεθ, ο οποίος θα πρέπει να βρει λύσεις ενόψει της συνέχειας και φυσικά του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.