Εντινγκά: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Ντέλβιν Εντινγκά χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Εντινγκά: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό ο Ντέλβιν Εντινγκά βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου. Με δικό του γκολ μάλιστα τα "καναρίνια" επικράτησαν με σκορ 1-0 των "πράσινων" και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι είναι μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Ο Ντέλβιν Εντινγκά δήλωσε:

«Ίσως δέκα χιλιόμετρα, αλλά δεν με πειράζει. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά για να τρέξουν και θα το χρειαστούμε στη συνέχεια. Ήταν ένα ωραίο γκολ, αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι ότι βοήθησε την ομάδα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Δεν είναι το πρώτο γκολ που πετυχαίνω με το αριστερό πόδι. Στη προπόνηση προσπαθώ να χρησιμοποιώ και τα δύο. Δεν είχαμε την ίδια νοοτροπία με τα Γιάννινα. Σήμερα είχαμε δουλέψει πολύ δυνατά, όμως είναι σημαντικό να τη διατηρήσουμε για τη συνέχεια».