Παναιτωλικός - ΠΑΟ 1-0: Ο Κνετ έμεινε εκτός αγώνα γιατί... έκαψε το χέρι του μαγειρεύοντας! (vid)

Ο Κρίστοφερ Κνετ δεν έπαιξε στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό (1-0) στο Αγρίνιο, στη συνάντηση που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. Διαβάστε τον... πρωτότυπο λόγο της απουσίας του.

Παναιτωλικός - ΠΑΟ 1-0: Ο Κνετ έμεινε εκτός αγώνα γιατί... έκαψε το χέρι του μαγειρεύοντας! (vid)

Ας όψεται η... μπριζόλα!

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Κρίστοφερ Κνετ δεν υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού στον σημερινό (22/2) νικηφόρο (1-0) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο 30χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας έπαθε ένα ατύχημα την ώρα που μαγείρευε. Για την ακρίβεια, υπέστη έγκαυμα στο χέρι στην προσπάθειά του να ψήσει μία μπριζόλα! Τελικά, όπως είπε χαμογελώντας στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τον αγώνα, η σύζυγός του δεν τον άφησε να μείνει... νηστικός.

Ωστόσο αυτή η... περιπέτεια του Κνετ στάθηκε αρκετή ώστε να μην του επιτρέψει τη συμμετοχή στον αγώνα των «κυανοκίτρινων» εναντίον των «πρασίνων», με αποτέλεσμα να καθίσει στον πάγκο και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού να πάρει ο Νίκος Μελίσσας. Ο τελευταίος πάντως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, καθώς κράτησε το μηδέν στο τέρμα του και οι γηπεδούχοι πήραν μια μεγάλη νίκη.