ΟΦΗ: Ένα μήνα εκτός ο Νέιρα

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Χουάν Νέιρα και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΟΦΗ για τον επόμενο μήνα.

ΟΦΗ: Ένα μήνα εκτός ο Νέιρα

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χουάν Νέιρα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κρήτης τη Δευτέρα το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό υποκνημίδιο μυ. Αυτό σημαίνει ότι ο Χουάν Νέιρα θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΟΦΗ για τον επόμενο μήνα. Σε αυτό το διάστημα θα γίνεται και επανεκτίμηση της κατάστασης του.

Κατά τα άλλα ενοχλήσεις αισθάνθηκε στην περιοχή του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο ο Γιώργος Σουρνάκης. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Στο μεταξύ ο Αντριάν Σαρντινέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι Απόστολος Γιάννου, Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς έκαναν θεραπεία, ενώ οι Βαγιεμπά Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας