Ολυμπιακός-Άρης 1-1: Μαρτίνς: «Δεν μας ανησυχεί κάτι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Άρη τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά θα ανακάμψει και δεν υπάρχει κάτι που να τον ανησυχεί.

Ολυμπιακός-Άρης 1-1: Μαρτίνς: «Δεν μας ανησυχεί κάτι»

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τη νίκη. Το 1-1 με τον Άρη είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να χάσει δύο βαθμούς και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς στάθηκε στην κόπωση και που υπήρχε από το ματς με την Αϊντχόφεν. Εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει και ότι δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία για το μέλλον.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς:

«Σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Υπήρχαν παίκτες που είχαν κόπωση σωματικά και ψυχολογικά. Όμως αυτό πραγματικά δεν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Πιο πολύ με απασχολεί το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε, όχι ότι δεχτήκαμε γκολ. Πάντα έλεγα ότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, τίποτα δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα και αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκαθαρίσω στον κόσμο ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη και είμαστε εδώ για να γυρίσουμε τα πράγματα. Γρήγορα θα ανακάμψουμε.

Στα τελευταία ματς δεν είμαστε τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Είμαστε εδώ και πολύ γρήγορα μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα σηκώσουμε κεφάλι. Οι παίκτες μας έχουν δώσει το δικαίωμα ότι θα σηκώσουμε το κεφάλι. Δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί για το μέλλον. Την Πέμπτη η ομάδα μας θα είναι έτοιμη. Μπορεί να αλλάξουν κάποια πρόσωπα, αλλά θα είμαστε όπως πρέπει για να κάνουμε αυτό που πρέπει».