Όλα στραβά και ανάποδα, αλλά τώρα πρέπει να τελειώσει την Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά ύστερα από 15 μήνες δεν κερδίζει δυο σερί αγώνες στην Super League, σε μια βραδιά όπου όλα πήγαν...αριστερά αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι η πρόκριση επί της Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης.

Όλα στραβά και ανάποδα, αλλά τώρα πρέπει να τελειώσει την Αϊντχόφεν

Όλα στραβά και ανάποδα απόψε για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς αλλά ο Θρύλος έχει μπροστά του την Αϊντχόφεν και πρέπει να την...τελειώσει την Πέμπτη το βράδυ.

Να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League γιατί είναι καλύτερος από την PSV και από εκεί και πέρα να δει την κλήρωση και το που μπορεί να φτάσει σε μια ιδιαίτερα και πάλι δύσκολη και περίεργη σεζόν.

Σαφώς και έχει κάθε λόγο ο Μαρτίνς να είναι προβληματισμένος από τα προβλήματα που προέκυψαν αλλά και από τη δεδομένη κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια, ωστόσο όπως είπε και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη: «Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες και είμαστε μεγάλη ομάδα θα κοιτάξουμε μπροστά και θα το ξεπεράσουμε».

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο στόχος τους τον τελευταίο καιρό είναι ένας και μοναδικός. Να πετάξουν εκτός συνέχειας την Αϊντχόφεν και να βρεθούν για ακόμη μια σεζόν στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Ναι, ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα συνεχώς να κερδίζει (για πρώτη φορά μετά το 1-1 με Πανιώνιο στις 23/11/2019 και επίσης 1-1 με τον ΠΑΟΚ στις 1/12/2019 δεν νικάει ο Ολυμπιακός σε δυο σερί αγώνες της Super League) και να φτάσει η διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο στους 20 βαθμούς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ...

Και ειδικά όταν μιλάμε για τους περισσότερους παίκτες του Ολυμπιακού που το καλοκαίρι του 2019 αγωνίζονται συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη και άγνωστη για όλους.

Καλές οι νίκες λοιπόν και τα αήττητα αλλά ακόμη καλύτερη θα είναι η πρόκριση επί της Αϊντχόφεν την Πέμπτη το βράδυ.