Έπιασε δουλειά και ο Γκερέρο

Την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη έκανε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Έπιασε δουλειά και ο Γκερέρο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο επιθετικός από τη Λεγανές δεν είχε δώσει το παρών μέχρι τώρα στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά, ούτε στα εργομετρικά. Λόγω της μεταγραφής του είχε περάσει όλα τα τεστ ο Ισπανός επιθετικός και είχε πάρει επιπλέον άδεια.

Όπως αναμενόταν, όμως, ενσωματώθηκε με την ομάδα του Πειραιά την Παρασκευή το απόγευμα. Ο Γκερέρο έπιασε δουλειά με τα ερυθρόλευκα και προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Πειραιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση βγάζοντας ένα μέρος αυτής. Θα ανεβάσει και αυτός ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, αλλά πλέον είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Λεγανές είχε δώσει σχετική άδεια να λάβει μέρος στην προετοιμασία ο Γκερέρο. Ο 27χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει κανονικά στο Ζέεφελντ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων».

Στην απογευματινή προπόνηση που έκανε στο Ρέντη είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τα είπε για κάποια λεπτά στο περιθώριο της προπόνησης και από εδώ και στο εξής ανεβάζει στροφές. Να σημειώσουμε πως ο 48χρονος προπονητής από επιθετικούς έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του τον Δημήτρη Μάνο, τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον Νίκο Βέργο και τον Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο.