Μαρτίνς: «Θα το ξεπεράσουμε, είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει να διεκδικήσει σημαντικά πράγματα.

Μαρτίνς: «Θα το ξεπεράσουμε, είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Άρη σε ένα περίεργο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε δύο ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει να διεκδικήσει πολύ σημαντικά πράγματα και ότι θα αφήσει γρήγορα πίσω του αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Σήμερα πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε η κούραση της Πέμπτης, δύο τραυματισμοί που μας ανάγκασαν σε αλλαγές και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε καλύτερες αλλαγές. Η ισοφάριση ήρθε σε ένα σημείο που υπήρχε μεγάλη κούραση. όπως όλες οι μεγάλες ομάδες θα το ξεπεράσουμε.

Για τους τραυματισμούς: Δεν μπορώ να έχω γνώμη για τη σοβαρότητα των τραυματισμών. Θα περιμένουμε τον γιατρό να μας πει γιατί είναι ιδιαίτεροι οι τραυματισμοί και δεν μπορούμε εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα.

Για το αν είδε όσα ζήτησε: Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Γνωρίζω τους παίκτες και γνωρίζω τι έχει συμβεί σήμερα. Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι για να βγάλουμε συμπεράσματα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το αφήσουμε πίσω μας και θα το ξεπεράσουμε γιατί έχουμε σημαντικά πράγματα να διεκδικήσουμε.