Παμλίδης: «Μας έχει γίνει μάθημα ο πρώτος γύρος της Super League»

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον ΟΦΗ, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε για τη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα του σε σχέση με τον α' γύρο του πρωταθλήματος.

Παμλίδης: «Μας έχει γίνει μάθημα ο πρώτος γύρος της Super League»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παμλίδης στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ενώ είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δευτερο ημίχρονο θεωρώ πως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν το παιχνίδι του ΠΑΣ έχει ωριμάσει: «Στον πρώτο γύρο, όταν τελείωναν τα παιχνίδια, όλο λέγαμε "να μας γίνει μάθημα". Νομίζω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έχει γίνει μάθημα και όταν καταφέρνουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία σαν ομάδα να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν αυτή η νίκη τους απελευθερώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κομβικό για τη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, δώσαμε χαρά και στον κόσμο, ο οποίος σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωση της πόλης, γιορτάζουν 108 χρόνια ελευθερίας. Τους δώσαμε και εμείς μια χαρά παραπάνω, είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για τη συνέχεια και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας