Σίμος: «Η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι δική μου...» (vid)

Απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έπειτα από τη νέα ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Super League 1, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 23η αγωνιστική.

Σίμος: «Η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι δική μου...» (vid)

Ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, καθώς υπέστη την έβδομη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και να μην αισθάνεται καθόλου σίγουρος ενόψει της συνέχειας.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Ηρακλείου έχασε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 23η αγωνιστική και ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, αισθάνθηκε την ανάγκη να αναλάβει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος:

Για το παιχνίδι: «Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια αντίδραση, αλλά δεν έφτασε για να κερδίσουμε. Δεν έχω να πω πολλά… Τα λόγια αρχίζουν να μην έχουν μεγάλη αξία...».

Για την πίεση που υπάρχει πλέον στην ομάδα: «Η ευθύνη είναι δική μου, το έχω πει ξανά. Η ομάδα χρειάζεται να αντιδράσει και αυτό θα γίνει».

Για τον Νίκο Νιόπλια: «Είναι μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ. Είναι καθημερινά μαζί μας στις προπονήσεις. Σήμερα βρέθηκε και στο γήπεδο, ακόμα πιο κοντά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το γεγονός».