Γιαννίκης: «Ήμασταν δυναμικοί και κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (1-0) με τον ΟΦΗ ανέφερε ότι η ομάδα του πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς, γιατί ήταν πολύ αποτελεσματική σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Γιαννίκης: «Ήμασταν δυναμικοί και κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, μετά την πολύτιμη νίκη (1-0) της ομάδας του επί του ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο κόουτς του «Άγιαξ της Ηπείρου» δήλωσε αρχικά: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο εικοσάλεπτο με ένα γρήγορο γκολ, φάσεις και για δεύτερο, μεγάλη κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε η δύναμη, αλλά ήμασταν δυναμικοί και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Ο ΟΦΗ αν θυμάμαι καλά είχε μία ευκαιρία, αφού πήγαμε πολύ καλά και στην αμυντική λειτουργία. Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο, άμεσο καλό πρέσινγκ και είχαμε ηρεμία».

Στην ερώτηση αν αισθάνεται πλέον πιο άνετα μετά το πολύτιμο τρίποντο που κατέκτησε σήμερα (21/2) η ομάδα του απάντησε: «Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Αυτή η νίκη μάς δίνει σίγουρα μια ανάσα ενόψει του τέλους της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».