Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης θα ανοίξει κουβέντα για το συμβόλαιό του

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι από τις κολόνες του φετινού Ολυμπιακού και σύντομα αναμένεται να ανοίξει κουβέντα για το συμβόλαιο του.

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης θα ανοίξει κουβέντα για το συμβόλαιό του

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Κρητικός χαφ στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές που οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 4-2.

Και δεν είναι μόνο το πρώτο γκολ που έβαλε, αλλά η γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο. Ο Μπουχαλάκης και αυτή τη σεζόν είναι βασικότατο στέλεχος στον Ολυμπιακό. Ήδη μετράει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύεται.

Μπορεί να είναι ένας από τους παίκτες που συνεχώς βρίσκεται στο… στόχαστρο, αλλά δείχνει ότι έχει μάθει να ζει με αυτό. Δεν τον αγγίζουν όλα αυτά και μέσα στο γήπεδο δίνει τις απαντήσεις του. Με την αγωνιστική του συνέπεια, το ήθος του και το γεγονός ότι τιμάει και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο που φοράει στο αριστερό του μπράτσο ο Μπουχαλάκης θα ανοίξει σύντομα κουβέντα για το συμβόλαιο του.

Το καλοκαίρι του 2019 ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Σε ένα χρόνο και κάτι, δηλαδή εκπνέει το συμβόλαιο του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ανταμείψουν έναν ποδοσφαιριστή που δίνει και την ψυχή του χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα και είναι βέβαιο ότι σύντομα θα κληθεί για επέκταση συμβολαίου.