Λαμία: Χωρίς 14 παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Λαμία πηγαίνει χωρίς 14 ποδοσφαιριστές στην Τούμπα για το αυριανό (21/2) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του μεγάλου αγώνα με την Λάρισα, την ερχόμενη Τετάρτη

Λαμία: Χωρίς 14 παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ


Η Λαμία πηγαίνει χωρίς 14 ποδοσφαιριστές στην Τούμπα για το αυριανό (21/2) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός πάρα πολλούς παίκτες λόγω του μεγάλου αγώνα με την Λάρισα, την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Λαμία θα δώσει μεγάλο ματς παραμονής την Τετάρτη απέναντι στη Λάρισα γι' αυτό και ο Γρηγορίου άφησε εκτός πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές του για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Πέραν του τιμωρημένου Ρόμανιτς, στη Λαμία θα παραμείνουν οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Καραμάνος για να ξεκουραστούν ενόψει Λάρισας την ερχόμενη Τετάρτη.

Τραυματίες παραμένουν οι Ταϊρόν, Βασιλακάκης, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Τσούκαλος, Μπάχανακ.


Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κωστίκα και Μπα.