Χιμένεθ: «Κάναμε δώρο τα δύο γκολ στον Αστέρα Τρίπολης»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έκανε δώρο τα δύο γκολ στον Αστέρα Τρίπολης και πρόσθεσε πως έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι

Χιμένεθ: «Κάναμε δώρο τα δύο γκολ στον Αστέρα Τρίπολης»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τελικό 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της «Ένωσης» αναφέρθηκε στα γκολ που έκανε... δώρο η ομάδα του στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και στον Κρίστιτσιτς τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίος παίκτη της αποψινής αναμέτρησης.


Χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ τόνισε τα παρακάτω: «Κάναμε δώρο τα δύο γκολ του Αστέρα. Είμαστε μια ομάδα με πολλά προβλήματα στη φυσική κατάσταση, αλλά παρ'όλα αυτά θεωρώ πως έπρεπε να κερδίσουμε. Πληρώσαμε τις στατικές φάσεις των αντιπάλων.

Ο Κρίστιτσιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου απόψε. Αποτελεί παραδειγμα, γιατί μπορεί να έχει προβλήματα τον τελευταίο καιρό, όμως όποτε τον χρειάζομαι είναι εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».