Παναθηναϊκός: Ξεμένει από λύσεις στο κέντρο της άμυνας

Μετά τον Σένκεφελντ και ο Αχιλλέας Πούγγουρας τραυματίστηκε στο πόδι του και ο Μπόλονι «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (21/2) στο Αγρίνιο

Παναθηναϊκός: Ξεμένει από λύσεις στο κέντρο της άμυνας

Ολοένα και περισσότερα γίνονται τα προβλήματα του Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/2) με τον Παναιτωλικό.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από τη σημερινή προπόνηση, με τη συμμετοχή του στο ματς του Αγρινίου να είναι αμφίβολη.

Στα θετικά είναι ότι οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό και γι΄ αυτό η αυριανή του κατάσταση θα κρίνει την παρουσία του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο παίκτης θα εξεταστεί ξανά από το ιατρικό τιμ και θα δοκιμάσει να γυμναστεί. Εκεί θα φανεί και εάν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Ωστόσο είναι σοβαρό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν, καθώς πέραν του Αχιλλέα Πούγγουρα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που δεν έδειξε πως υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά η κατάστασή του δεν είναι καλή.

Εάν ο Πούγγουρας δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του δεν αποκλείεται να πιεστεί ο Σένκεφελντ να αγωνιστεί.