Με το... αριστερό ο Λοβέρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ

Ο Μάξι Λοβέρα έκανε ντεμπούτο με την Ρασίνγκ Κλουμπ παίζοντας για λίγα λεπτά στην ήττα από την Μπάνφιλντ και ετοιμάζεται για βασικός κόντρα στην Αλντοσίβι.

Με το... αριστερό ο Λοβέρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ

Ο Μάξι Λοβέρα συνεχίζει την καριέρα του έως τα Χριστούγεννα στην Ρασίνγκ Κλουμπ, με την ελπίδα να ξαναβρεί εκεί τον εαυτό του και - γιατί όχι; - ο σύλλογος της Αργεντινής να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή σε 10 μήνες.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ειδικά αν η Ρασίνγκ ενεργοποιούσε την οψιόν των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λοβέρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα, αλλά το ντεμπούτο του δεν στέφθηκε με επιτυχία. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνφιλντ γνώρισε την ήττα με 2-0, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να μπαίνει αλλαγή στο 64’.

Από τις κριτικές που γράφτηκαν στον Τύπο της Αργεντινής για την εικόνα του Λοβέρα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρασίνγκ, δεν μπορούσε να βγει σοβαρή άκρη. Περισσότερο, απαρατήρητος φάνηκε να πέρασε από τους ντόπιους δημοσιογράφους, καθώς δεν υπήρχαν πολλές αναφορές στα όσα έκανε. Ενώ μπήκε στο παιχνίδι τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 1-0, δεν κατάφερε να γίνει τόσο απειλητικός προς την εστία της Μπάνφιλντ.

Ο Λοβέρα αναμένεται τα ξημερώματα της Κυριακής (21/2) να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Αλντοσίβι, εκεί όπου να θυμίσουμε πήγε προ ημερών ο Εμάνουελ Ινσούα με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Θα υπάρξει κατά κάποιο τρόπο και μία «ελληνική μονομαχία», καθώς οι δυο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στη Σούπερ Λίγκα και τώρα θα συναντηθούν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.