Άρης: Αποστολή χωρίς Ματίγια, Γκάμα αλλά με Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (21/2, 19:30, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε αυτή βρίσκεται ο Σάσα. Εκτός οι Ματίγια και Γκάμα.

Άρης: Αποστολή χωρίς Ματίγια, Γκάμα αλλά με Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης για το παιχνίδι της Κυριακής (21/2, 19:30, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή των «κίτρινων».

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος εδώ και καιρό είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα εκτός αποστολής έμεινε και ο Ματίγια που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έκανε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις.

Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριελήφθη ο Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε τρεις «γεμάτες» και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από τους:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.