Απόλλων Σμύρνης: Με Φερνάντεθ και Κολ η αποστολή κόντρα στο Βόλο

Ο Απόλλων Σμύρνης συμπεριέλαβε στην αποστολή κόντρα στο Βόλο τους Φερνάντεθ και Κολ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις. 

Απόλλων Σμύρνης: Με Φερνάντεθ και Κολ η αποστολή κόντρα στο Βόλο

Τον Βόλο αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή (21/2, 15:00) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την ήττα από τη Λαμία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλούς, από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Σλίβκας και ο τιμωρημένος Τσαμπούρης.

Αντίθετα το παρών έδωσαν οι Φερνάντεθ και Κολ που ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Απόλλων Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Βόλο (Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 15:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Βάρκα.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας».