Σάκιτς: «Περισσότερη ενέργεια και ένταση με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Εμάνουελ Σάκιτς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και αναφέρθηκε στην κυριακάτικη (21/2) αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σάκιτς: «Περισσότερη ενέργεια και ένταση με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (21/2, 19:30) τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, σε μια συνάντηση που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τυχόν κούραση των «ερυθρολεύκων» από τον ευρωπαϊκό αγώνα τους με την Αϊντχόφεν και βασιζόμενοι στην εξαιρετική φετινή κατάσταση και ποιότητά τους να έχουν βαθμολογικό όφελος, με σκοπό να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς στην κάμερα της Nova:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός είχε τον αγώνα με την Αϊντχόφεν και ίσως είναι κουρασμένοι. Το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν είναι καλό παράδειγμα για μας, διότι δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας περισσότερη ενέργεια και ένταση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση».

Ο 30χρονος αμυντικών των Θεσσαλονικέων είπε για την κατάσταση της ομάδας του: «Είμαστε πιο φρέσκοι τώρα. Υπάρχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ, δουλέψαμε πολύ καλά, η μία εβδομάδα αυτή θα μας κάνει καλό και θα φανεί και στο γήπεδο».

Αισθάνεται ο Αυστριακός μπακ πίεση για τη διατήρηση του Άρη στη δεύτερη θέση; «Πάντα υπάρχει πίεση στο κλαμπ, αλλά είμαστε σε όλη τη σεζόν σε αυτή τη θέση. Δεν νιώθω πίεση, ούτε εγώ ούτε η ομάδα. Είμαστε σε αυτή τη θέση και την αξίζουμε και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Το κίνητρο για εμάς είναι να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στη θέση αυτή».