Χιμένεθ: «Έγινε προσπάθεια να μείνει ο Λιβάγια αλλά είχε πάρει τις αποφάσεις του»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε εκτενώς στην αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια.

Χιμένεθ: «Έγινε προσπάθεια να μείνει ο Λιβάγια αλλά είχε πάρει τις αποφάσεις του»

Για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια, τους τραυματισμούς που έχει η ΑΕΚ αλλά και τη νίκη στη Λάρισα, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για τον Σιμόες: «Πρέπει να συγχαρώ δημοσίως τον Σιμόες στη συμπεριφορά και στη θέληση που είχε για να βοηθήσει την ομάδα. Από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παίζει με ενοχλήσεις. Είναι ένα καλό μάθημα για όσους θέλουν να γίνουν στο μέλλον ποδοσφαιριστές. Έτσι πρέπει να είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Για τη νίκη στη Λάρισα: «Μου άφησε και καλές και κακές εντυπώσεις. Έγιναν ατομικά λάθη, δεν επιτρέπονται να γίνονται τέτοια λάθη σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ», ενώ αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα τραυματισμών είπε: «Φαίνεται πως κάτι λείπει από την ΑΕΚ, όταν αρχίζουν και έρχονται τόσοι πολλοί τραυματισμοί τη στιγμή που απαιτείται να λειτουργήσουν σε υψηλή ένταση».

Για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια: «Έχω μια ιδιαίτερη σχέση όχι μόνο με τον Λιβάγια, αλλά με το 90% των παικτών που έχω συνεργαστεί. Ξέρουν ότι εκτός γηπέδου η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή. Με τον Μάρκο έχουμε μάθει πολλά και οι δύο ο ένας από τον άλλον. Έγινε προσπάθεια να μείνει μέχρι το τέλος, το είχαμε συζητήσει και με τον πρόεδρο, αλλά ο Μάρκο είχε πάρει τις αποφάσεις του και εμείς έπρεπε να τις σεβαστούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας