Χαβίτο: Μπορεί τη νίκη με Ολυμπιακό ο Άρης!

Ο Χαβιέρ Χαβίτο μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το Κυριακάτικο ματς μεταξύ Άρη κι Ολυμπιακού, για τη Super League .εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι οι γηπεδούχοι έχουν τα φόντα να επικράτησουν

Χαβίτο: Μπορεί τη νίκη με Ολυμπιακό ο Άρης!

Στο ρυθμό του Κυριακάτικου (19.30) αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ Άρη κι Ολυμπιακού κινούνται στην Θεσσαλονίκη κι ένας πρωταγωνιστής αλλοτινών αναμετρήσεων, ο Χαβιέρ Χαβίτο, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση των δεύτερων στη βαθμολογία της Super League, «κιτρινόμαυρων» με τον πρωτοπόρο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis 95.5».

Άλλωστε έχει θητεύσει σ' αμφότερες.

Eκεί ο 37χρονος Ισπανός τόνισε ότι ο Άρης μπορεί να φτάσει στη νίκη στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ντέρμπι για εμάς. Είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν. Βέβαια μπορεί να κερδίσει ο Άρης, αν δεν μπορεί γιατί να κατέβουν; Είναι σημαντικό που έπαιξε Europa League ο Ολυμπιακός και θα υπάρχει κούραση. Θα δούμε την φυσική κατάσταση τους, Αυτό θα φανεί στον αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα της «Νύμφης του Θερμαϊκού»:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να δω αγώνες, μόνο από ραδιόφωνο και εφημερίδες. Πάντα με ρωτάνε αλλά εγώ ξέρω μόνο αυτούς που βάζουν γκολ και τρώνε κάρτες».

Όσο για τις αναμνήσεις του από τέτοια ματς από την 5ετία (2006-11) που ήταν στους Θεσσαλονικείς είπε: «Θυμάμαι το εντός έδρας ντέρμπι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ.Το πέτυχα εγώ γι' αυτό το θυμάμαι. Με το κεφάλι το έβαλα. Θυμάμαι ένα ακόμη. Χάσαμε 2-3 αλλά παίξαμε πολύ καλά. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο ντέρμπι που έπαιξα στο «Κλ. Βικελίδης».

O Ίβηρας παρότι αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό για ένα... φεγγάρι (2011) αφού έδειξε με ποια ομάδα έχει συναισθηματικό δέσιμο, έκανε μια γενικότερη θεώρηση της σεζόν του Άρη είπε: «Αν δεις την βαθμολογία είναι μια χαρά ο Άρης. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, γιατί δεν βλέπω αγώνες. Είναι, πάντως, στην 2η θέση που είχε πολλά χρόνια να το καταφέρει».