Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για τον Παναιτωλικό ο Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Μπαρτ Σένκεφελντ νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για τον Παναιτωλικό ο Σένκεφελντ

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την ερχόμενη Δευτέρα (22/2).

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο ,από το παιχνίδι του Κυπέλλου και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος.

Είναι ωστόσο εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Λάζλο Μπόλονι έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Στο μεταξύ στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και ο Χουάνκαρ και ο Ιωαννίδης, που είναι έτοιμοι και θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η προπόνηση το πρωί έγινε σε δύο γκρουπ. Οσοι έπαιξαν για μεγάλο διάστημα με τον ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία. Οι άλλοι έκαναν ασκήσεις τακτικής. Θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μπεκ και Σαβιέρ.

Νέα προπόνηση για τον Παναθηναϊκό θα γίνει αύριο (20/2) το πρωί και θεωρείται σίγουρη η επιστροφή στην ενδεκάδα των παικτών, που δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ με εξαίρεση τον Σανκαρέ, που έχει θλάση, ενώ κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα παίξει και ο Αλεξανδρόπουλος λόγω τιμωρίας.