ΟΦΗ: Σε φουλ πρόγραμμα ο Σολίς

Όλα καλά με τον Ναζαρένο Σολίς. Ο επιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε σε φουλ δράση και υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργο Σίμο.

ΟΦΗ: Σε φουλ πρόγραμμα ο Σολίς

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος θα έχει στη διάθεσή του τον Ναζαρένο Σολίς. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου μπήκε σε φουλ πρόγραμμα, δεν έχει καμία ενόχληση και επιστρέφει στη δράση.

Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του ΟΦΗ, αφού αρκετοί παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζονται οι Σαρντινέρο, Βούρος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Σακόρ και Βαζ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με τον Nazareno Solis να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο Adrian Sardinero ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Vahid Selimovic να κάνουν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναχώρηση για τα Γιάννενα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (20/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».