Παπαϊωάννου για ΑΕΛ: «Αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν...» (vid)

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για όλους και για όλα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, υποστήριξε πως στην ΑΕΛ κάτι ήξεραν αναφορικά με την απόφαση, λέγοντας πως «αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, είχαμε το μομέντουμ, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν».

Παπαϊωάννου για ΑΕΛ: «Αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν...» (vid)

«Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές και το πήραν πάνω τους. Μαζί με τον προπονητή, δίνουν μάχη για την παραμονή. Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει -πως παρά τα όσα λέγονται από τρίτους- με τον κ. Γρηγορίου συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Γραβιά, δύο μέρες πριν έρθει στην ομάδα.

Ο ίδιος το πίστευε πολύ και τότε άρχισα να το πιστεύω και εγώ, γιατί μέχρι τότε η ομάδα ήταν σε κακή θέση και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι επίτευγμα του προπονητή όλο αυτή, γιατί πίστευε στα παιδιά. Για αυτόν τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και αυτόν και τα παιδιά», είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας».

Εν συνεχεία και σε ερώτηση που του έγινε για την απόφαση του Διαιτητικού, σχολίασε: «Εμείς δεν είχαμε καμία αντιδικία και κανένα δικαστήριο. Παρασταθήκαμε γιατί είχαμε έννομο συμφέρον. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε και προέκυψε η γνωστή ιστορία με τα δελτία της ΑΕΛ.

Εκ των υστέρων φάνηκε πως η ΑΕΛ δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι εκείνη την ημέρα. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα, προερχόταν από ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εμείς είχαμε ξεκούραστη εβδομάδα.

Τα γεγονότα αποδεικνύουν πως κάτι ήξεραν στην ΑΕΛ. Και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, ο οποίος επέμενε εξ’ αρχής ότι το ματς θα γίνει. Με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγες ημέρες ότι θα μου κοπούν τα γελάκια. Το θέμα είναι πως η ΑΕΛ κατάφερε αυτό που την συμφέρει.

Άλλαξε το πρόγραμμα και πιθανότατα θα το βάλει ανάμεσα σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, με συνεχόμενα παιχνίδια. Αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, είχαμε το μομέντουμ, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν.

Όπως εξελίσσεται τώρα, επιβαρύνεται πολύ το πρόγραμμα μας. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάθε τρεις ημέρες έχει αγώνα και πολλά ταξίδια. Όλα τα αναβληθέντα παιχνίδια μας φέτος, έχουν αναβληθεί με υπαιτιότητα των άλλων.

Με εξαίρεση το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πριν το εντός με την ΑΕΛ εξαιτίας του κορονοϊού και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που έγινε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία.

Η Λαμία δεν βρίσκεται στα κέντρα αποφάσεων. Την στηρίζει ο κόσμος που την αγαπάει και εγώ με όποιες δυνάμεις έχω. Και έχει αποδειχθεί ότι τα κέντρα αποφάσεων στρέφονται κατά μας ότι υπάρχει θέμα που μας αφορά.

Όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση Μουμίν, που είχε έρθει στα γραφεία μας το χαρτί της τιμωρίας του, λίγη ώρα πριν παίξουμε. Αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη των κέντρων αποφάσεων, που επηρεάζουν τα πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας παρουσιαζόταν σίγουρος για την έκβαση εδώ και πέντε ημέρες.

Σίγουρα αυτοί που έβγαλαν αυτή την απόφαση και οι ίδιοι δεν την στήριξαν τώρα, θα βρεθούν κάποια στιγμή από εμένα στο εδώλιο. Όχι οι άνθρωποι της Λάρισας, αλλά κάποιοι άλλοι κύριοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και κοπροσκυλιάζουν.

Απλά είναι περίεργο που κάποιοι ήξεραν την απόφαση εδώ και πέντε ημέρες…»