Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Τώρα προέχει η αποφυγή ενός επώδυνου υποβιβασμού»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δικαιώθηκε με το θέμα των δελτίων και θέση για την απόφαση πήρε και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Τώρα προέχει η αποφυγή ενός επώδυνου υποβιβασμού»

Ανακοίνωση για τη δικαίωση της ΠΑΕ ΑΕΛ στο θέμα των δελτίων, πήρε και η Ερασιτεχνική. Μάλιστα έκανε λόγο για δικαίωση του σωματείου ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή της ομάδας της Λάρισας στην κατηγορία.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι ως Σωματείο για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και αναμένουμε το ίδιο να πράξει και το Μονομελές Πειθαρχικό της SL1.

Η ουσία της υπόθεσης δεν έπαψε ποτέ να είναι η διεξαγωγή των αναμετρήσεων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, πάρα τις όποιες παραβλέψεις ή λάθη παραγόντων και διοικήσεων, λαμβάνοντας υπόψη το πνεύμα και όχι μόνο το γράμμα του Νόμου.

ΠΑΕ ΑΕΛ: «ΠΑΕ ΑΕΛ - εγκληματική οργάνωση - ΕΠΟ 3-0»

Θέση που ως Σωματείο εκφράσαμε εγκαίρως και δημοσίως σε κάθε τόνο και εύκαιρο μέσο. Κάθε ομάδα κερδίζει και χάνει αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο.

ΑΕΛ: Δικαιώθηκαν οι «βυσσινί» για την απόφαση με τα δελτία

Τώρα όμως δεν χωρούν ανέξοδοι πανηγυρισμοί, πήραμε μάθημα ως οργανισμός ΑΕΛ ότι οφείλουμε να είμαστε τυπικοί και σωστοί στις υποχρεώσεις μας.

Τώρα προέχει η αποφυγή ενός επώδυνου υποβιβασμού» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για τη δικαίωση της ΠΑΕ στο θέμα των δελτίων και την προσφυγή της που έγινε δεκτή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.