Παπαϊωάννου: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, κόντρα στους “περίεργους” και στα “περίεργα”…»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, το βράδυ της Πέμπτης (18/2) με δήλωσή του, έδωσε συγχαρητήρια στον Μιχάλη Γρηγορίου και στους παίκτες του για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, κάνοντας λόγο για «περίεργους» και «περίεργα» που πάνε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Παπαϊωάννου: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, κόντρα στους “περίεργους” και στα “περίεργα”…»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προχώρησε μια δήλωση με νόημα το βράδυ της Πέμπτης (18/2). Μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης, έδωσε συγχαρητήρια σε Μιχάλη Γρηγορίου και παίκτες ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «περίεργους» και «περίεργα» που συμβαίνουν.

«Μπράβο παιδιά! Μπράβο coach! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, κόντρα στους “περίεργους” και στα “περίεργα”…Ο Θεός είναι μεγάλος» αναφέρει στη δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Θυμίζουμε πως σήμερα (18/2), η Λαμία πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ενώ βγήκε και η απόφαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα των δελτίων.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΛ για την υπόθεση της ανάκλησης των 11 δελτίων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Δέχτηκε ομόφωνα και κατ' ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ' αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα κατ' ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ».