Super League: Δ.Σ την Τρίτη για τηλεοπτικά, αγωνιστικούς χώρους και κλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ!

Την σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για την προσεχή Τρίτη και την ημερήσια διάταξη του που περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά, την κατάσταση των αγωνστικών χώρων και την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή 

Super League: Δ.Σ την Τρίτη για τηλεοπτικά, αγωνιστικούς χώρους και κλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ!

Tην συνεδρίαση, την προσεχή Τρίτη (23/2 και ώρα 17.00) του διοικητικού συμβουλίου της ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν, είναι εκείνα που αφορούν την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, καθώς και το μεγάλο θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Παράλληλα, θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει συζήτηση και για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Θέματα κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
  1. Τηλεοπτικά δικαιώματα
  1. Θέματα αγωνιστικών χώρων.
  1. Ανανέωση μίσθωσης γραφείων έδρας του συνεταιρισμού.
  1. Συμμετοχή στη δοκιμαστική - πιλοτική τροποποίηση του Κανόνα 3 των Κανόνων του Παιχνιδιού (Εγκύκλιος IFAB 21/18-12-2020 – αλλαγή ποδοσφαιριστή λόγω διάσεισης).
  1. Νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
  1. Επιστολή Προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.