Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1: «Οξυγόνο» με Αραμπούλι (Highlights)

Με γκολ από πέναλτι του Αραμπούλι, η Λαμία νίκησε 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης και ανέπνευσε βαθμολογικά. 

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1: «Οξυγόνο» με Αραμπούλι (Highlights)

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Λαμίας μετά από ένα χρόνο ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη η ομάδα της Φθιώτιδας ανέπνευσε βαθιά στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της.

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία: Το 0-1 με πέναλτι του Αραμπούλι (vid)

Το ματς έγινε σε βαρύ -από την χιονόπτωση που είχε προηγηθεί- αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 32΄σε μια ανύποπτη φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση πλάγιου άουτ. Καθώς οι Αραμπούλι, Φατιόν διεκδίκησαν την μπάλα, αυτή χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του Απόλλωνα και ο διαιτητής Ζαχαριάδης καταλόγισε πέναλτι.

Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR που άναψε πράσινο φως για την εκτέλεση. Ο Βέρχουλστ έπεσε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να την αποκρούσει (1-0).

Ο Απόλλων προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε την αντίπαλό του κι έχασε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, με τη μεγαλύτερη στο 56' όταν ο Μπεντινέλι μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά ο Επασί απέκρουσε σε κόρνερ.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γ. Καμάρας»

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1

Σκόρερ: 32΄πεν Αραμπούλι

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Κάρτες: Κόκκινη: 88' Ρόμανιτς (2η κίτρινη), 89΄Τσαμπούρης (2η κίτρινη) Κίτρινες: Φατιόν, Τσαμπούρης, Κάλισιρ, Λισγάρας - Ρόμανιτς

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (86΄Ντομίνγκες), Τσαμπούρης (77΄Μπαξεβανίδης), Τσιλούλης, Φατιόν (77΄Μουνιέ), Σλίβκα, Τομάς, Ιωαννίδης, Ντάουντα

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90΄Μπιάρνασον), Αραμπούλι (73΄Τζέιμς), Ρόμανιτς, Καραμάνος (82΄Μπα)