ΠΑΟΚ: Προπόνηση υψηλής έντασης ενόψει Λαμίας

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (21/2, 15:00) συνέχισε με υψηλούς ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση υψηλής έντασης ενόψει Λαμίας

Απαιτητικό ήταν το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τη Λαμία (21/2, 15:00) για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η προπόνηση ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι τακτικής με συγκεκριμένους στόχους, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα υψηλής έντασης, με έμφαση στις μεταβάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε θεραπεία μετά τη θλάση που έχει υποστεί, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύσκολη μέρα η σημερινή (18/2) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε γρήγορο τέμπο, το οποίο περιελάμβανε και τακτικά κομμάτια και δουλειά στη φυσική κατάσταση, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (21.02, 15:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι τακτικής με συγκεκριμένους στόχους, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα υψηλής έντασης, με έμφαση στις μεταβάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία μετά τη θλάση που υπέστη, ενώ ο Ενέα Μιχάι ακολούθησε πρόγραμμα και στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (19.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».