AEK: Νοκ άουτ Μπακάκης, Σιμόες

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τους Μιχάλη Μπακάκη και Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός και ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» τέθηκαν νοκ άουτ.

AEK: Νοκ άουτ Μπακάκης, Σιμόες

Θλάση δευτέρου βαθμού υπέστη ο διεθνής δεξιός ακραίος αμυντικός Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος θα μείνει πάνω από ένα μήνα. Πρόβλημα στον χόνδρο του αστραγάλου ο Σιμόες θα λείψει σίγουρα έναν μήνα και βλέπουμε...

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.30».

Για τον Σιμόες η κατάσταση είναι περίπλοκη αφού φάνηκε από την αξονική πως ο τραυματισμός του είναι σαν του Γαλανοπούλου στο χόνδρο αλλά σε πιο ήπια μορφή. Μένει έξω τουλάχιστον ένα μήνα για αρχή με ειδική μπότα και μετά θα ξανακάνει μαγνητική για να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση και πότε θα είναι έτοιμος.

Για τον Μπακάκη είπαμε και παραπάνω πως θα λείψει σίγουρα έναν μήνα.