Δεν πάει στη Λίγκα ο Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε με επιστολή του ότι δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, αφού όπως τονίζει «η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα μπορούσε να παρερμηνευθεί».

Δεν πάει στη Λίγκα ο Βασιλειάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «μεγάλοι» διαφωνούν κάθετα με την πρόταση Βασιλειάδη για τα play offs. Ο υφυπουργός στην ενημέρωσή του αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συναιτερισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια μέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και αρχιαρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευθεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αμέσως μετά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό της συνάντησης άμεσα».