Μπόλονι: «Σταθερή βάση ο Ολυμπιακός, σοβαρή κρίση ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην πατρίδα του για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στην παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Champions League, σημειώνοντας πως η ομάδα του σηκώνει κεφάλι σταδιακά.

Μπόλονι: «Σταθερή βάση ο Ολυμπιακός, σοβαρή κρίση ο Παναθηναϊκός»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στο «Look Sport +» της πατρίδας του:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Δυστυχώς ήταν ένα ντέρμπι χωρίς θεατές, αλλά είχε την ένταση που έχει κάθε ντέρμπι. Είναι ο πιο μεγάλος αντίπαλος στην Ελλάδα, μια ομάδα που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο Champions League και έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση. Ο Παναθηναϊκός πέρασε μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση και σταδιακά σήκωσε κεφάλι. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ντέρμπι».

Για την πορεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τους στόχους του:

«Στόχος μας θα ήταν ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που τον υποχρεώνει η ιστορία του. Αν μπορούσα να βοηθήσω, θα ήμουν χαρούμενος και περήφανος. Είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολη δουλειά, επειδή η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, να αλλάξει, σε πολλούς τομείς. Όχι μόνο ο κεντρικός αμυντικός ή ποιος είναι η στο δεξιό άκρο… Δεν είναι μόνο αυτά τα σημαντικά ζητήματα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει να πάμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας