Λαμία: Με Σκόνδρα και Μπεχαράνο η αποστολή

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό (18/2) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Σκόνδρας, Μπεχαράνο. 

Λαμία: Με Σκόνδρα και Μπεχαράνο η αποστολή

Τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη αντιμετωπίζει την Πέμπτη (18/2) η Λαμία σε εξ' αναβολής αναμέτρηση ης 6ης αγωνιστικής για τη Super League 1. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην Αθήνα από το βράδυ της Τρίτης (16/2) θέλοντας να αποφύγει τα προβλήματα στην Εθνική οδό λόγω «Μήδειας».

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου μετράει επιστροφές. Μπεχαράνο και Σκόνδρας εξέτισαν τις ποινές του και είναι εκ νέου διαθέσιμοι. Η λογική λέει, οτι πιθανότατα θα είναι και στο αρχικό σχήμα.

Οι δύο προαναφερθέντες πήραν τις θέσεις των Γκούγκα και Σαραμαντά στην 20άδα, χωρίς οι δύο τελευταίοι να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Οπως ο Τιρόνε που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Επίσης εκτός 20άδας έμειναν και οι Βασιλακάκης, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Τσούκαλος, Μπουλούλης και Χατζηστραβός.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Βλάχος, Τζέιμς, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα