Ινσούα: Η Αργεντίνικη Αλδοσίβι ανακοίνωσε το δανεισμό του, μαζί με την απόκτηση του αδερφού του!

Η Αλδοσίβι, ανακοίνωσε την έλευση του Εμάνουελ Ινσούα από την ΑΕΚ, με την μορφή δανεισμού ως το φινάλε της σεζόν, ενώ απέκτησε και τον αδερφό του, Εμιλιάνο, που έμεινε ελεύθερος από τους Λ.Α. Γκάλαξι, της ΜLS

Ινσούα: Η Αργεντίνικη Αλδοσίβι ανακοίνωσε το δανεισμό του, μαζί με την απόκτηση του αδερφού του!

Μ' ένα «σμπάρο» δύο ...Ινσούα, ανακοίνωσε η Αλδοσίβι!

Η Αργεντίνικη ομάδα (σ. της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας) προχώρησε στην απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα, ως δανεικού από την ΑΕΚ, έως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά παράλληλα και την έλευση του, αδερφού του Εμιλιάνο, ως ελεύθερου, αφού εκείνος είχε λύσει την συνεργασία του με τους Λ.Α. Γκάλαξι της Αμερικάνικης MLS.

Η ανακοίνωση στο twitter της ομάδας που προπονεί ο (34χρονος) Φερνάντο Γκάγκο (σ. πρώην συμπαίκτης του Ινσού στην Μπόκα Τζούνιρος) αναφέρει: «Τα αδέρφια Ινσούα σφράγισαν τη συμφωνία τους με την Αλδοσίβι. Ο Εμάνουελ ήρθε στην ομάδα ως δανεικός μέχρι τις 30 Ιουνίου, από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Εμιλιάνο υπέγραψε ως ελεύθερος μέχρι τον Δεκέμβριο, ερχόμενος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι».

Η ΑΕΚ τα είχε βρει από την περασμένη Παρασκευή (12/2) με την Αλδοσίβι κι ο Ινσούα, αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι δεν τον υπολόγιζαν λόγω της κάκιστης παρουσίας του, απ' όταν ήρθε (σ. το περασμένο καλοκαίρι), μ' αποκορύφωμα το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/01) που αποτέλεσε την αφορμή για την περιθωριοποίηση του.

Το προηγούμενο διάστημα γράφτηκε ότι τον ήθελε ο Απόλλων Λεμεσού αλλά ότι ο ίδιος προτιμούσε ομάδες του Μεξικού, της Βραζιλίας ή των Η.Π.Α για να καταλήξει τελικά στα πάτρια...