Υποψήφιος για τον πάγκο της Πάρμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στη λίστα για την τεχνική ηγεσία της Πάρμα.

Υποψήφιος για τον πάγκο της Πάρμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εδώ και μέρες έχει λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ, αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν θα αργήσει πολύ να βρει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός των ΠΑΟΚ και Ξάνθης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Πάρμα για να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα.

Η ιταλική ομάδα είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και ψάχνει έναν προπονητή που είναι... κυνικός στα αποτελέσματα.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης του συλλόγου Κάιλ Κράουζε φέρεται να έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία του με τον Ντ’ Αβέρσα και ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να τον διαδεχτεί είναι ο Λουτσέσκου, ο οποίος - όπως αναφέρουν τα ιταλικά media - ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» και στο προφίλ της Πάρμα.

Συν τοις άλλοις, ένα από τα ατού του Λουτσέσκου είναι ότι μιλάει και άπταιστα ιταλικά, οπότε δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο προσαρμογής. Αναμένονται οριστικές εξελίξεις έως το τέλος της εβδομάδας για το αν ο Ρουμάνος θα κάτσει στον πάγκο της Πάρμα ή όχι.