Ολυμπιακός: Η σύμπτωση με τις απουσίες του Εμβιλά

Δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει χάσει στο πρωτάθλημα ο Γιαν Εμβιλά και αυτά έχουν κοινό παρονομαστή.

Ολυμπιακός: Η σύμπτωση με τις απουσίες του Εμβιλά

Στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά έχασε από τον Παναθηναϊκό με σκορ 2-1 σε ένα ματς που δεν είχε στην ενδεκάδα της τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν το δεύτερο που έχασε στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα δείγμα του πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η απουσία του Εμβιλά ήταν πολύ σημαντική για τους Πειραιώτες και φάνηκε αυτό στα πρώτα λεπτά του ματς.

Οι συμπαίκτες του έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στο 6' με κεφαλιά του Μαουρίσιο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ. Δεν είναι και το πιο σύνηθες να δέχεται ο Ολυμπιακός τόσο γρήγορα ένα γκολ.

Ο Γιαν Εμβιλά είχε χάσει και τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, αλλά και σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Με πέναλτι του Μπαριέντος στο 11' η ομάδα της Μαγνησίας πήρε κεφάλι στο σκορ. Βέβαια εκείνο το ματς το γύρισε και το πήρε η ομάδα του Πειραιά επικρατώντας με σκορ 4-1.

Μπορεί να είναι σύμπτωση αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι για τον Ολυμπιακό είναι απαραίτητος ο Γιαν Εμβιλά και πολύ σημαντικό να παίξει την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.