Αθανασιάδης: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να βγάλω το πέναλτι»-vid

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε μετά το ματς με την  ΑΕΛ για την απόκρουση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αθανασιάδης: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να βγάλω το πέναλτι»-vid

Συγκλονιστική νίκη πήρε η ΑΕΚ στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ με τον Γιώργο Αθανασιάδη να αποκρούει πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο γκολκίπερ των "κιτρινόμαυρων" μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη σωτήρια απόκρουση του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε:

Για το φινάλε:

«Θα φτάσουμε και στο πέναλτι. Πρώτα απ’ όλα το ματς είναι 0-2 στο σκορ και βάζουμε τη Λάρισα στο παιχνίδι. Δόξα τω Θεώ έπιασα το πέναλτι και στην αντεπίθεση βάλαμε το γκολ. Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να μη δεχόμαστε γκολ. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω το πέναλτι. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση. Μου είπε να περιμένω, έπεσα σωστά και το έπιασα».

Για το γεγονός ότι πήγε στον Μουκαντζό μετά το ματς και τον αγκάλιασε:

«Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για τον Μουκαντζό. Μπορεί να βρεθώ κι εγώ στο μέλλον σε παρόμοια θέση. Μπορεί να χάσω τη μπάλα, να δεχθώ γκολ και να μην κερδίσουμε. Συμβαίνουν αυτά».

Για το μπλακ άουτ της ΑΕΚ και τη σημασία της νίκης:

«Ναι φυσικά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί ξαναπάμε 2οι. Πρέπει να μείνουμε δεύτεροι».