Φέστα: «Δεν αξίζαμε την ήττα» (vid)

Ο Τζιανλούκα Φέστα μετά την ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ τόνισε πως η ΑΕΛ δεν άξιζε την ήττα στο «Αλκαζάρ».

Φέστα: «Δεν αξίζαμε την ήττα» (vid)

Η ΑΕΚ «έπαιξε με τη φωτιά», αλλά δεν κάηκε στο «Αλκαζάρ» κερδίζοντας με 4-2 την ΑΕΛ χάρη στην απόκρουση πέναλτι του Αθανασιάδη στο 96’ μετά από εκτέλεση του Μουκάντζο.

Ο προπονητής των «βυσσινί», Τζιανλούκα Φέστα μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως η ήττα είναι άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός.

«Αξίζαμε περισσότερα από την ήττα, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν άτυχοι. Δεν μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, στο πρώτο 20λεπτο δεν παίξαμε και μπορούσε να αρχίσουμε με καλύτερο τρόπο, όμως το πνεύμα που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος είναι πολύ καλό και μπορούμε να "χτίσουμε" τα επόμενα παιχνίδια μας με αυτό το δεύτερο ημίχρονο».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι: «Οι παίκτες που μπήκαν στο δεύτερο μέρος μας βοήθησαν πολύ, κάποιοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι και χρειάζονται χρόνο, όμως χρειαζόμαστε βαθμούς το συντομότερο δυνατό και είμαι ακόμα αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας».

Για το χαμένο πέναλτι στο φινάλε: «Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Ο Μπέντζαμιν θα σκοράρει στα επόμενα παιχνίδια, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα ματς».