Ο Κούγιας τον δίνει, ο Ολυμπιακός τον θέλει

Η βελτιωμένη πρόταση των ερυθρόλευκων και οι ομάδες από το Βέλγιο και την Αγγλία που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μασούρα.

Ο Κούγιας τον δίνει, ο Ολυμπιακός τον θέλει

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Γιάννη Μασούρα, ποδοσφαιριστή της Λάρισας, ο οποίος εσχάτως απασχολεί και ομάδες από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, πλέον η πρόθεση της ΑΕΛ είναι να παραχωρήσει τον παίκτη. Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος για βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού και ενδιαφέρον ομάδων της Αγγλίας και του Βελγίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει καταλήξει σε ποια ομάδα θα τον δώσει.

Οσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ, συν δύο ποδοσφαιριστές για αντάλλαγμα, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 10% για μελλοντική μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, οι σύλλογοι του εξωτερικού φέρονται να δίνουν λίγα περισσότερα χρήματα, αλλά δεν προσφέρουν ανταλλάγματα και προτείνουν 15% ποσοστό μεταπώλησης.