Ολυμπιακός: Αγώνας δρόμου για Εμβιλά ενόψει Αϊντχόφεν

Ο Γιαν Εμβιλά αισθάνεται καλύτερα το πόδι του, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο για το αν θα καταφέρει τελικά να βοηθήσει στον βαθμό που θα ήθελε ο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Αγώνας δρόμου για Εμβιλά ενόψει Αϊντχόφεν

Κρίσιμες οι ώρες για τον Γιαν Εμβιλά ενόψει Αϊντχόφεν. Τούτη τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για το αν θα καταφέρει να βοηθήσει ή όχι από την αρχή στο παιχνίδι της Πέμπτης (18/2, 19.55). Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την παρουσία του Γάλλου χαφ, αλλά ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αν υπάρχει έστω και ένα μικρό ποσοστό πιθανότητας να υποστεί κάποια υποτροπή στον μυικό τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (12/2).

Ο Εμβιλά από την Κυριακή (14/2) ένιωθε καλύτερα το πόδι του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρεθεί και στον βαθμό ετοιμότητας που θέλει ο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Από τον ίδιο πηγάζει μία αισιοδοξία ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει στο τέλος, αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις προπονήσεις που ακολουθούν, γιατί δεν είναι και ένας τραυματισμός που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «παίξε-γέλασε».

Απαιτείται προσοχή και για αυτό το λόγο η τελική απόφαση από πλευράς Μαρτίνς θα παρθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Κατά τ΄άλλα, προβλήματα τραυματισμών από το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν προέκυψαν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει σίγουρα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά να έχει στη διάθεσή του τον Μπρούμα που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μην μπει καν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.