Ολυμπιακός: Να τον ξυπνήσει η ήττα ενόψει Αϊντχόφεν

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν. Οι σοβαρές αδυναμίες που αναδείχτηκαν στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακός: Να τον ξυπνήσει η ήττα ενόψει Αϊντχόφεν

Ο πιο κοντινός στον Ολυμπιακό είναι στους 14 βαθμούς. Έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και η ήττα στη Λεωφόρο είναι αλήθεια ότι μικρό κακό του έκανε σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη μία ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει τη δική της βαρύτητα.

Βέβαια σε αυτή τη φάση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός οφείλει να την αφήσει πίσω του. Δεν μπορεί και να κάνει διαφορετικά και ούτε μπορεί να καταστρέψει ότι έχει φτιάξει μία ολόκληρη σεζόν. Αυτό που προέχει για την ομάδα του Πειραιά είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν.

Η αναμέτρηση με τους Ολλανδούς είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό, διότι έχει βάλει ψηλά τον πήχη στην Ευρώπη και θέλει να κάνει κάτι καλύτερο απ' αυτό που έκανε πέρσι. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ανέδειξε αδυναμίες της ομάδας του Πειραιά, οι οποίες αν δεν μαζευτούν μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο είναι τραγική και ειδικά στην άμυνα. Ο τρόπος που δέχεται το γκολ από τον Μαουρίσιο δεν είναι απλά καμπανάκι, αλλά καμπάνα. Το ίδιο τραγικό είναι και το δεύτερο γκολ που δέχεται από τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία στατική φάση στην οποία όσοι ενεπλάκησαν τα έκαναν όλα λάθος. Ο Σεμέδο με τον Σωκράτη δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους, ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να τους κάνει αλλάξει θέση για να ισορροπήσει την κατάσταση. Ο Μπα μπήκε στο παιχνίδι και αποβλήθηκε δείχνοντας ξανά ότι υπάρχουν στιγμές που… κολλάει.

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός την Πέμπτη οφείλει να είναι σοβαρός 100%, να μαζέψει όλες του τις αδυναμίες, διότι η Αϊντχόφεν μπορεί να γκέλαρε το Σάββατο, αλλά το έκανε έχοντας δημιουργήσει 34 τελικές προσπάθειες. Είναι ομάδα που φτιάχνει φάσεις και μάλιστα πολλές. Είναι ομάδα με ταχύτητα που δεν συγχωρεί λάθη όπως δεν συγχωρέθηκαν και από τον Παναθηναϊκό.

Χρόνος δεν υπάρχει για να κλαίει ο Ολυμπιακός για την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο χρόνος πιέζει και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης.