Σανκαρέ: «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ο Καλιφά Σανκαρέ αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. 

Σανκαρέ: «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Λίγο μετά το τέλος της νικηφόρας για τον Παναθηναϊκό αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1), ο Καλιφά Σανκαρέ σχολίασε τα εξής: «Θεωρώ ότι ένα γκολ είναι ένα γκολ οπότε κερδίζουμε ότι είναι να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και νικήσαμε για εμάς και τους οπαδούς μας.

Για το αν το είχε έτσι στο μυαλό του: «Προετοιμάζουμε όλους του αγώνες με τον ίδιο τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση παίζαμε ένα ντέρμπι. Θέλαμε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους για να κερδίσουμε το ντέρμπι και αυτό κάναμε.»

Για το γρήγορο γκολ: «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα.»

Για το τι άλλο κρατάει: «Συγκρατώ την όρεξη και τη θέληση. Αυτά τα καλά που κάναμε απόψε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε ωραία πράγματα και στη συνέχεια. Δείξαμε τη θέληση μας και την προσήλωση μας.»