Μαρτίνς: «Δεν νίκησε ο καλύτερος»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα.

Μαρτίνς: «Δεν νίκησε ο καλύτερος»

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στη Λεωφόρο, αφού η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova και τόνισε ότι δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι: Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά και εκμεταλλεύτηκε καλά τις αντεπιθέσεις τους. Κυρίως εμείς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε περισσότερα από δύο γκολ. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Για το γρήγορο γκολ: Νομίζω ότι πραγματικά αυτό άφησε τον Παναθηναϊκό να είναι πιο άνετος. Μετά από αυτό το γκολ ένιωσε άνετα και έκανε πράξη το πλάνο που είχε στο παιχνίδι, να αμυνθεί καλά. Ο Ολυμπιακός όταν βρήκε τους διαδρόμους πίεσε πολύ και θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερα γκολ. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας.

Για το πόσο γρήγορα πρέπει να αφήσει στην άκρη αυτό το αποτέλεσμα: Να το ξεχάσουμε γρήγορα και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, το θέλαμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.