Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι αφίξεις των δύο ομάδων στη Λεωφόρο (pics-vids)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου και την αναγνωριστική τους βόλτα στο χορτάρι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι αφίξεις των δύο ομάδων στη Λεωφόρο (pics-vids)

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρίσκονται οι αποστολές των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς προβλήματα και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική τους βόλτα στο χορτάρι, όπου έλεγξαν και την κατάστασή του.

Εκεί βρίσκονταν και παίκτες του Παναθηναϊκού και στήθηκαν προσωρινά κάποια «πηγαδάκια».

Θυμίζουμε πως οι δύο προπονητές «κατεβαίνουν» με 4-3-3.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με τους: Διούδη κάτω από τα δοκάρια, Σένκεφελντ, Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας και τους Μολό, Χουάνκαρ στα άκρα. Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης στα άκρα και ο Καμπετσής προωθημένος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε: Κάτω από τα δοκάρια τον Σα και στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ανδρούτσο και αριστερά τον Ρέαμπτσιουκ. Παπασταθόπουλος και Σεμέδο θα είναι οι δύο στόπερ. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ, ο Τιάγκο Σίλβα θα είναι ο τρίτος στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Φορτούνη στη μία πλευρά και τον Βρουσάι στην άλλη, ενώ ο Χασάν θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού!