Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει μία πολύ μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του σημασία. Η ομάδα του Πειραιά στο ντέρμπι με τους "πράσινους" δεν θα έχει στη διάθεση της τον Γιαν Εμβιλά, για τον οποίο αυτό είναι το δεύτερο ματς ου χάνει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό προχώρησε σε αρκετές δοκιμές για την ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του να παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τελικά ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές και μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο 50χρονος κόουτς αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ κράτησε στον πάγκο τον Ελ Αραμπί για να παίξει βασικός ο Χασάν.

Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα βρίσκεται ο Σα και στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ανδρούτσος, ενώ αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του. Παπασταθόπουλος και Σεμέδο θα είναι οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού.

Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ της ομάδας του Πειραιά. Ο Τιάγκο Σίλβα θα είναι ο τρίτος της παρέας στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Φορτούνη στη μία πλευρά και τον Βρουσάι στην άλλη, ενώ ο Χασάν θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί να μένει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.