Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Δέλλας: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά τόνισε ότι ακόμα έχει δρόμο η ομάδα του.  

Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Δέλλας: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Ο Παναιτωλικός κατάφερε και απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη με έναν βαθμό, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο χιονισμένο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η ομάδα του Αγρινίου πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν κάτω από αυτό το κρύο και τις συνθήκες. Είναι σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Έχουμε πολύ δρόμο, μπροστά μας είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Όσον αφορά στο τι είχε η ομάδα του και κατάφερε να πάρει τον βαθμό τόνισε: «Η ανασταλτική μας λειτουργεία κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω», σχολίασε ο Δέλλας και για τη συνέχεια είπε: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά μέσα από τη προσπάθεια θα δικαιωθούμε».