Άρης- Παναιτωλικός 0-0: «Πάγωσαν» τα δίχτυα! (highlights)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Άρης και Παναιτωλικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς

Άρης- Παναιτωλικός 0-0: «Πάγωσαν» τα δίχτυα! (highlights)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Άρης και Παναιτωλικός στο… παγωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό, καθώς ο Άρης προσπάθησε να πιέσει στο ξεκίνημα την άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε κλείσει τους διαδρόμους και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να βρουν κενούς χώρους για να φτάσουν απέναντι στον Κνετ.

Στο 7’ ακυρώθηκε γκολ των Θεσσαλονικέων καθώς ο Μπερτόγλιο ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος πριν πασάρει στον Γκάμα για να σκοράρει.

Μετά το 20’ ο ρυθμός έπεσε με τον Παναιτωλικό να κρατάει περισσότερο τη μπάλα στο κέντρο, αλλά να μην δημιουργεί έχοντας περισσότερο στο μυαλό του να κρατήσει «σφιχτά» τα μετόπισθεν.

Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο β’ μέρος με τον Άρη μάλιστα να γίνεται ακόμα πιο επιθετικός, αφού ο Μάντζιος πέρασε τους Σίλβα, Μπρούνο και Μήτρογλου στην ενδεκάδα.

Όμως οι Αγρινιώτες είχαν τον τρόπο με τον Κνετ και τον Τσότσαλιτς κυρίως να ανακόπτουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων και να κρατούν το μηδέν.

Από το 75’ και μετά το ματς ισορρόπησε απόλυτα με τον Παναιτωλικό να… επισκέπτεται τα καρέ του Κουέστα και τον Άρη να μην μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει τον Κνετ που ήταν παρών όταν χρειάστηκε και οι Αγρινιώτες πήραν έναν σημαντικό βαθμό.


Μικρογραφία


Άρης- Παναιτωλικός 0-0

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Γκάμα (33’)-Μεντίνα (5’), Αριγίμπι (27’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπελαουάν, Γκανέα, Κάτσε (79’ Σάκιτς), Σάσα, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (70’ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (59’ Σίλβα), Μαντσίνι (59’ Μπρούνο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (92’ Μαλλής), Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Ταχάρ (79’ Εντινγκά), Τσιγγάρας- Αριγίμπι (84’ Ντάλσιο), Ντίας, Μπαρμπόσα (92΄Μεντόσα),
- Καρέλης