Σα: «Να είμαστε καλά προετοιμασμένοι αμυντικά»

Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σα: «Να είμαστε καλά προετοιμασμένοι αμυντικά»

Στην έδρα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στις 19:30 για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Με αφορμή το ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Ζοσέ Σα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVΑ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας:

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού: «Νιώθουμε πολύ καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, γιατί ο στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμάσει την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα ανάλογα με τον κάθε αντίπαλο, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι αμυντικά, για να αντιμετωπίσουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολο, όμως όπως πάντα εμείς προσπαθούμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Για το νέο συμβόλαιο του Ρούμπεν Σεμέδο: «Από την πρώτη σεζόν που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό έχω καταλάβει πως ο σύλλογος αποζητά τη σταθερότητα. Ο Ρούμπεν είναι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει τον Ολυμπιακό προς αυτή την κατεύθυνση, να είναι σταθερός. Θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και η άμυνα μας να είναι αποτελεσματική και να γίνεται συνεχώς καλύτερη».