Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης και η Λεωφόρος

Για τον Κώστα Φορτούνη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου έχει ξεχωριστή σημασία, διότι ήταν παρών στις τρεις ήττες του Ολυμπιακού εκεί. Και θέλει απαντήσεις. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης και η Λεωφόρος

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Λεωφόρο για να πάρει αποτέλεσμα έπειτα από ένα σερί τριών ηττών από τον Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο γήπεδο, χωρίς να υπολογίζεται η νίκη των Πειραιωτών χωρίς αγώνα μετά τη φωτοβολίδα που είχε δεχτεί ο Φινμπόγκασον τη σεζόν 2015-16.

Στις ήττες του Ολυμπιακού στη «φυσική» έδρα του Παναθηναϊκού ήταν παρών ο Κώστας Φορτούνης από τους παίκτες του τωρινού ρόστερ. Και για τον εκ των αρχηγών της πειραϊκής ομάδα, θα είναι σίγουρα μια ξεχωριστή βραδιά, καθώς θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να πετύχει την πρώτη του νίκη στο «Απ. Νικολαΐδης».

Στο 2-1 για τον Παναθηναίκό τον Φεβρουάριο του 2015, ο Φορτούνης είχε γίνει αλλαγή στα μέσα της επανάληψης. Στο 1-0 υπέρ των πράσινων τον Μάρτιο του 2017 ήταν στον πάγκο και πέρασε αλλαγή προς το τέλος δίχως να μπορέσει να βοηθήσει για το αποτέλεσμα. Ενώ στο 1-0 του Παναθηναϊκού τον Οκτώβριο του 2017, ήταν βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Φορτούνης έχει σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» και έχει αρκετές ασίστ στο ενεργητικό του, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα (και δη νίκη) στη Λεωφόρο είναι σαφώς κάτι που θέλει να προσθέσει σε όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Διότι τρεις σερί ήττες είναι όντως πολλές...